Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Το επιστημονικό δυναμικό μπροστάρης στην ανάκαμψη!»

Ν. Παπαδημάτος: «Το επιστημονικό δυναμικ...

Συνάντηση με πλήθος επιστημόνων

Συνάντηση με πλήθος επιστημόνων από διάφορους κλάδους είχε χθες το βράδυ σε γνωστό κέντρο της Πάτρας, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος. Είχε έτσι την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με δεκάδες συμπολίτες, για ζητήματα που απασχολούν κλάδους οι οποίοι βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση κατά τα δύο τελευταία χρόνια της σφοδρότατης κρίσης.

Ο κ. Παπαδημάτος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους συσπείρωση και εντατικοποίηση της προσπάθειας κατά τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου. «Δεν πρέπει να πάει ούτε μία ψήφος χαμένη, έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να πάρει καθαρή εντολή και, ούσα ισχυρή, να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την ανάταση της Πατρίδας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από τις συνομιλίες του, διαπίστωσε για μία ακόμη φορά τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η διετία Παπανδρέου σε ευαίσθητους για την χώρα κλάδους όπως η Υγεία και το κράτος πρόνοιας, αλλά και η οικοδομή, όπου η καθίζηση της δραστηριότητας είναι  πρωτοφανής, σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν δεκάδες επαγγελματίες μηχανικοί.

Τουλάχιστον, όπως οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν στον κ. Παπαδημάτο, υπήρξε μία αχτίδα ελπίδας από τις πρόσφατες εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά, όσον αφορά τόσο την άμεση καταβολή των 6,5 δις που χρωστά το ελληνικό δημόσιο, όσο και την μείωση των φορολογικών συντελεστών, από την οποία αναμένουν να πάρουν ζωτικής σημασίας ανάσα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδημάτος συνεχίζει ακατάπαυστα εδώ και πολύ καιρό τις επαφές του με τους πολίτες του Νομού, και απόψε θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει στην Κάτω Αχαΐα, στο κέντρο «Σέρμπος» στις 20.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις