Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Παίρνουν θέση για την Αχαϊκή οι πολιτικοί αρχηγοί-Δείτε πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των συναντήσεων

Πάτρα: Παίρνουν θέση για την Αχαϊκή οι π...

Με τους τοπικούς φορείς

Στο αίτημα που έχει απευθύνει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς εκ μέρους των φορέων και των δανειοληπτών σε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων, ανταποκρίθηκε, πέραν του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνου Καμμένου ο οποίος συμμετείχε σε σύσεκψη στο Δημαρχείο, και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος όρισε συνάντηση για σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο της Πάτρας, πριν την ομιλία του στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Επίσης ανταποκρίθηκαν το ΛΑΟΣ (συνάντηση με τον κ. Καρατζαφέρη στις 29/4 στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αστήρ», η Δημοκρατική Συμμαχία (συνάντηση με τον κ. Σκυλακάκη  στις 2/ 5 στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο), ο ΣΥΡΙΖΑ (συνάντηση με τον κ. Τσίπρα στις 2/5 στις 5.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο) η Κοινωνική Συμφωνία (συνάντηση στις 3/5 στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης, έστειλε επιστολή στον κ. Δημαρά για το θέμα η οποία έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Δήμαρχε

Λυπάμαι που λόγω της στενότητας του προγράμματός μου δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε το σοβαρό για την Αχαΐα, θέμα της Αχαϊκής Τράπεζας.

Ήδη από χθες με επιστολή μου στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο, ζήτησα να  ανασταλεί η εξαγγελθείσα εκκαθάριση των δανείων, επί δίμηνο του­λάχιστον, μέχρι να εκλεγεί η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να αντι­μετωπίσει το οξύ πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετω­πίζουν 3.500 και πλέον επιχειρήσεις της Αχαΐας.

Εξέφρασα την αμέρι­στη συμπαράστασή μου και στήρι­ξη των δίκαιων αιτημάτων των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τρά­πεζας και ζήτησα την επανεξέταση του θέματος της εκκαθάρισης των δανείων, με διάθεση στήριξης και όχι καταστροφής των τοπικών επιχειρήσεων σ’ αυτή την κρίσιμη-κοινωνικά και οικονομικά- κατάσταση που βιώνει η Αχαΐα και η χώρα μας γενικότερα.

Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, εν ευθέτω χρόνο, για κάθε βοήθεια και συνεργασία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις