Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστολή Κουβέλη στο Δήμαρχο Πατρέων για το θέμα της Αχαικής

Επιστολή Κουβέλη στο Δήμαρχο Πατρέων για...

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς έκανε παρέμβαση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ζητώντας του να ανασταλεί η εκκαθάριση των δανείων για ένα δίμηνο τουλάχιστον

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης για το σοβαρό πρόβλημα του λουκέτου της Αχαικής Συνεταιριστικής Τράπεζας και των χιλιάδων δανειοληπτών που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η επιστολή του κ. Κουβέλη έχει ως εξής

«Αγαπητέ Δήμαρχε

Λυπάμαι που λόγω της στενότητας του προγράμματός μου δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για συνάντηση προκειμένου να συζητήσουμε το σοβαρό για την Αχαΐα, θέμα της Αχαϊκής Τράπεζας.

Ήδη από χθες με επιστολή μου στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο, ζήτησα να  ανασταλεί η εξαγγελθείσα εκκαθάριση των δανείων, επί δίμηνο του­λάχιστον, μέχρι να εκλεγεί η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ώστε να αντι­μετωπίσει το οξύ πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετω­πίζουν 3.500 και πλέον επιχειρήσεις της Αχαΐας.

Εξέφρασα την αμέρι­στη συμπαράστασή μου και στήρι­ξη των δίκαιων αιτημάτων των δανειοληπτών της Αχαϊκής Τρά­πεζας και ζήτησα την επανεξέταση του θέματος της εκκαθάρισης των δανείων, με διάθεση στήριξης και όχι καταστροφής των τοπικών επιχειρήσεων σ’ αυτή την κρίσιμη-κοινωνικά και οικονομικά- κατάσταση που βιώνει η Αχαΐα και η χώρα μας γενικότερα.

Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας, εν ευθέτω χρόνο, για κάθε βοήθεια και συνεργασία".

Με τιμή

Φώτης Κουβέλης

Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις