Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαριλία Κάνιστρα: Υποψήφια βουλευτής Ν. Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ

Μαριλία Κάνιστρα: Υποψήφια βουλευτής Ν. ...

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεσμεύεται να δικαιώσει αυτούς που σήκωσαν στους ώμους τους το φορτίο της κρίσης"

Η Μαριλία Κάνιστρα γεννήθηκε στη Πάτρα το 1985. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής Αθηνών και ασκεί δικηγορία στη Πάτρα. Μιλάει τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά).

Το 2010 έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και εξελέγη σύμβουλος δημοτικής κοινότητας του Β' Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων (Νοτίου Διαμερίσματος), με τον συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Πάτρας». Είναι εκπρόσωπος τύπου του Νοτίου Διαμερίσματος του Δήμου Πατρέων. Επίσης, είναι μέλος της επιτροπής «άθλησης – νεολαίας - παιδείας και πολιτισμού» καθώς και της επιτροπής «οικονομικών, λαϊκών αγορών και πολιτιστικών συλλόγων» της Δημοτικής Κοινότητας του Νοτίου Τομέα του Δήμου Πατρέων. Επιπροσθέτως, είναι μέλος δύο δημοτικών ομάδων εργασίας, της επιτροπής «Κοινωνική Πολιτική» και της επιτροπής «Πολιτισμός – Τουρισμός – Καρναβάλι».

Φίλες και φίλοι,

Η πρωτόγνωρη για τη χώρα μας οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, δημιούργησε μία εξαιρετικά δύσκολη πραγματικότητα, στην οποία το κίνημά μας όφειλε να ανταποκριθεί και ανταποκρίθηκε με τον πλέον δύσκολο αλλά πρόσφορο τρόπο.

Σήμερα έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, δημιουργώντας  τις προϋποθέσεις για να βγούμε από το αδιέξοδο. Τα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που η συγκυρία μας ανάγκασε να πάρουμε, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία πρέπει να οικοδομήσουμε τη σταθερότητα του παρόντος και το ελπιδοφόρο μέλλον της χώρας μας.

Στην εξέλιξη των πραγμάτων, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. οφείλει να παίξει σημαντικό ρόλο. Στις 7 του Μάη, η χώρα πρέπει να έχει μία σταθερή κυβέρνηση, που θα υπηρετήσει τους πολίτες με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη. Πρέπει να επενδύσουμε στις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, στον πρωτογενή τομέα, στην ενέργεια, στον τουρισμό, στα δυνατά μυαλά των νέων ανθρώπων.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεσμεύεται να δικαιώσει αυτούς που σήκωσαν στους ώμους τους το φορτίο της κρίσης.

Απευθύνομαι σε όλους τους συμπατριώτες μου, καλώντας τους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη που χάθηκε, στηρίζοντας την πρόταση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, τα νέα πρόσωπα, τη νέα γενιά, η οποία, μέσα από τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια του κινήματός μας, μπορεί να διαμορφώσει ενεργό ρόλο στα πράγματα, τα οποία θα οδηγήσουν σε μία αυτοδύναμη καινούρια Ελλάδα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις