Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μακρά η δράση και συμμετοχή της οικογένειας Παπαντωνοπούλου στα κοινά

Μακρά η δράση και συμμετοχή της οικογένε...

Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογική της προσπάθεια η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ Γεωργία Παπαντωνοπούλου

Συνεχίζει τις επαφές της και τις προεκλογικές της συναντήσεις  η υποψήφια βουλευτής  Αχαίας του ΠΑΣΟΚ Γεωργία Παπαντωνοπούλου, η οποία έχει στο πλευρό της την οικογένεια της που σημειωτέον έχει μακρά δράση και συμμετοχή στα κοινά και στον συνδικαλιστικό τομέα. Αρχικά ο πατέρας της κυρίας Παπαντωνοπούλου, Γιάννης Παπαντωνόπουλος, ήταν επί σειρά ετών συνδικαλιστής της Ένωσης Γεωργικών Συναιτερισμών Πάτρας.

Επίσης δίπλα της στον προεκλογικό της αγώνα βρίσκεται και η θεία της, Τασία Παπαντωνοπούλου, γνωστή στα δημοτικά δρώμενα καθώς είναι αυτήν την περίοδο ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Πατρέων ενώ έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος  του δήμου Βραχνείκων, με την οποία η  υποψήφια  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανταλλάσει  απόψεις για τις πολιτικές  εξελίξεις  και συγχρόνως την συμβουλεύει, την στηρίζει  και την καθοδηγεί στο νέο της αυτό ξεκίνημα.

Παράλληλα ο θείος της, Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος, για πολλά  χρόνια κοινοτάρχης Τσουκαλείκων, εξέφρασε την  αμέριστη στήριξή του και συμπαράσταση στην προσπάθεια και στον αγώνα της ανηψιάς του Γεωργίας Παπαντωνοπούλου, τονίζοντας ότι ήρθε η στιγμή νέοι άνθρωποι να αναλάβουν  τα ηνία της χώρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις