Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Ποιά κοινωνία αντέχει ένα εκατομμύριο ανέργους;

Αθηνά Τραχήλη: Ποιά κοινωνία αντέχει ένα...

Συναντήσεις της υποψηφίας βουλευτή Αχαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας

«Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, ούτε δημαγωγούμε για να αρπάξουμε την ψήφο των πολιτών. Μιλάμε υπεύθυνα στους πολίτες, καταθέτουμε τις προτάσεις μας και βγάζουμε στο φως τα μεγάλα ψέματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας». Αυτό τόνισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη κατά την επίσκεψη της σήμερα χθες σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Πάτρα.

Η κ. Τραχήλη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς πολίτες αλλά και υπηρεσιακά στελέχη και να καταγράψει την δικαιολογημένη οργή τους για τις πολιτικές που έφτασαν την χώρα στον γκρεμό και την κοινωνία στην απόγνωση. «Ως πότε η πατρίδα μας θα αντέχει να βλέπει την ανεργία να εκτινάσσεται; Και πως θα βρουν δουλειά οι ένα εκατομμύριο άνεργοι αν δεν γίνουν νέες επενδύσεις, αν δεν ξαναζωντανέψει η οικονομία;», αναρωτήθηκε η κ. Τραχήλη, προσθέτοντας ότι «η Ντόρα Μπακογιάννη και η Δημοκρατική Συμμαχία επέλεξαν ν’ ακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο. Να πουν την αλήθεια στον κόσμο και να σταθούν με ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στα προβλήματα. Δεν χαϊδέψαμε αυτιά, δεν προσαρμόσαμε τον λόγο και την πολιτική μας στην τυφλή υπηρέτηση του κομματικού συμφέροντος, όπως έκαναν τα δυο μεγάλα κόμματα, παραπλανώντας τους πολίτες».

Τέλος η κ. Τραχήλη υπογράμμισε ότι «όσοι ονειρεύονται αυτοδυναμίες λογαριάζουν χωρίς τον λαό. Και ο λαός σήμερα ζητά συναινέσεις, συνεργασίες και καθαρές φωνές».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις