Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρών στην αποψινή ομιλία του Ευ. Βενιζέλου ο Γιώργος Παπανδρέου

Παρών στην αποψινή ομιλία του Ευ. Βενιζέ...

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα κάνει άλλη εμφάνιση στην Αχαία

Παρών στην συγκέντρωση και ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα δίνει το απόγευμα σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που χθες προειδοποίησε ότι η οικογένειά του δεν φοβάται τις απειλές και τις σκευωρίες από συμφέροντα ή ακραίες φωνές για ειδικά δικαστήρια. Ο Γιώργος Παπανδρέου, υποψήφιος στην Αχαΐα – ως πρώην πρωθυπουργός εκλέγεται χωρίς σταυρό – θα παρευρεθεί το απόγευμα στην ομιλία του διαδόχου του στην Πάτρα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πώς θα τοποθετηθεί απέναντί του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά την προεκλογική περίοδο, άλλωστε, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να τοποθετηθεί ιδιαίτερα κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση Παπανδρέου, πλην όμως όταν διαπίστωσε ότι δημοσκοπικά τουλάχιστον «δεν του βγαίνει» ανέστειλε τη ρήξη.

Είναι όμως φανερό ότι την επομένη των εκλογών και με δεδομένη την απόφαση του νέου προέδρου να προχωρήσει σε επανίδρυση του κόμματος, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συγκρουστεί με τη διετία Παπανδρέου, αν και εμφανίζει το χάντικαπ ότι υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της διακυβέρνησης το διάστημα αυτό.

Σε ένα νομό πάντως που έχει συνδεθεί ιστορικά με την οικογένεια Παπανδρέου (βλέπε Καλέντζι, γενέτειρος τόπος των Παπανδρέου) εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα πει για τον προκάτοχό του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πραγματοποιήσει και άλλη εμφάνιση στην Αχαΐα, ούτε αν θα παρευρεθεί στην ανοιχτή συγκέντρωση που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ για την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα. Την απόφαση αυτή θα τη λάβει αρχές της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις