Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κατέφθασαν οι «Εκδικητές» στα Ster

Κατέφθασαν οι «Εκδικητές» στα Ster

Στο φιλμ που παίζεται από σήμερα και σε 3d σμίγουν όλοι οι αγαπημένοι κόμικ υπερήρωες της Μάρβελ

Από σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου, 8 μέρες πριν την έξοδο τους στην Αμερική, βγαίνουν στις ελληνικές αίθουσες οι «Εκδικητές-The Avengers» σε σκηνοθεσία του Joss Whedon (στην Πάτρα προβάλλονται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε τόσο σε 3d όσο και σε απλή μορφή). Οι «Avengers» που είναι παραγωγή της Marvel studios και διανέμονται από τη Walt Disney (στη χώρα μας από την εταιρεία Feelgood Entertainment), βασίζονται στους ομώνυμους αγαπημένους κόμικ ήρωες της Marvel η οποία το είπε στην κυριολεξία και το έκανε.

Για πρώτη φορά έβαλε μαζί στην ίδια ταινία τους δημοφιλείς σούπερ ήρωες όπως τον Ironman, τον Captain America, τον Thor, τον Hulk, την Black Widow, κ.α. Το στόρι είναι βασισμένο στο κόμικ των Σταν Λι και Τζακ Κίρμπυ και φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα των Εκδικητών με νέες επικίνδυνες απειλές όπως έναν θανάσιμο ιό, που απελευθερώνεται στην καρδιά της Αμερικής, σπέρνοντας τον όλεθρο και τον πανικό. Μέσα σε λίγες ώρες οι απώλειες φτάνουν ήδη τα εκατοντάδες θύματα και κανείς δεν ξέρει με ποιον τρόπο να τον σταματήσει. Οι Εκδικητές αναλαμβάνουν δράση και θα κληθούν να δώσουν μία αμείλικτη μάχη με το χρόνο προκειμένου να ανακόψουν την πορεία της φονικής απειλής. Παράλληλα, προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για  αυτή την τρομακτική επίθεση. Όμως η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένουν και τίποτα δε θα μπορούσε να τους έχει προετοιμάσει για τη συνταρακτική αλήθεια!

Ο κακός στην ιστορία είναι ο Loki (τον ερμηνεύει ο Τομ Χίντλεστον που έπαιξε και στο «Άλογο του πολέμου» του Σπίλμπεργκ). Φυσικά το καστ των ηθοποιών που παίζει τους υπερήρωες είναι μαγνήτης για το κοινό. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κάνει τον Ironman, ο εντυπωσιακός Κρις Χεμσγουωρθ τον Thor όπως και στην περσινή επιτυχημένη ταινία του Κένεθ Μπράνα, ο Τζέρεμι Ρένερ τον Hackeye, η Σκάρλετ Γιόχανσον την Black Widow, o Κρις Έβανς τον Captain America όπως και στο φιλμ που είδαμε το περασμένο καλοκαίρι (ήδη ετοιμάζεται το Captain America 2), ο Μαρκ Ράφαλο τον Μπρους Μπάνερ-Hulk και ο Σάμιουελ Τζάκσον τον Νικ Φιούρι, διευθυντή του διεθνούς οργανισμού Shield ο οποίος και συγκεντρώνει την ομάδα των υπερηρώων προκειμένου να διατηρήσουν τη ειρήνη και ασφάλεια ανά τον κόσμο.

Η ταινία λέγεται ότι κόστισε κοντά στα 220 εκατομμύρια δολάρια ενώ οι πρώτες κριτικές είναι θετικές.

Σε ανακοίνωση τους τα Ster Cinemas ενημερώνουν το σινεφίλ κοινό να κάνει άμεσα την κράτησή του για να απολαύσει την απόλυτη ταινία υπερηρώων που γυρίστηκε ποτέ! Κι όπως προσθέτουν τα Ster, η καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία  έρχεται συντροφιά με το νέο απολαυστικό hot dog με μόνο 2 ευρώ! Κρατήσεις γίνονται στα τηλέφωνα 801 801 7837 (κλήσεις από σταθερό) και 210 8092690 (κλήσεις από κινητό)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture