Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θαν. Παπαδόπουλος: "Διαμορφώνουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με αυτούς που κουβαλούν στην πλάτη τους την κρίση"

Θαν. Παπαδόπουλος: "Διαμορφώνουμε έ...

Δήλωση του Βουλευτή Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Βενιζέλου

Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου στην Πάτρα και την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, ο βουλευτής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος, Θανάσης Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο ΠΑΣΟΚ έτυχε η ιστορική μοίρα να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολεμικής περιόδου και η κυβέρνησή μας, όφειλε να ανταποκριθεί και ανταποκρίθηκε στο ιστορικό της καθήκον. Διαφυλάττουμε τη συνοχή της πατρίδας μας, τη συνοχή του έθνους μας, διαμορφώνοντας ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με αυτούς που κουβαλούν στην πλάτη τους όλη αυτή την κρίση.

Θέτουμε νέες αναπτυξιακές βάσεις σε σημαντικούς οικονομικούς κλάδους, όπως η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός και ο τομέας της ενέργειας.

Η νέα μας πρόταση να βγούμε από το αδιέξοδο αποτελεί τη συγγνώμη μας απέναντι στον ελληνικό λαό, στον οποίο απευθυνόμαστε και ζητάμε την ανανέωση της χαμένης εμπιστοσύνης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την του παρουσία στην Πάτρα «σφραγίζει» τον αγώνα για μια αυτοδύναμη Ελλάδα από την επομένη των εκλογών.

Δίνουμε όλοι μαζικά το «παρών» στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο γήπεδο της ΕΑΠ, στις 7.30 μ.μ.

Το ΠΑΣΟΚ της νέας ιστορικής διαδρομής, στηριζόμενο στα βιώματα, το ένστικτο και την ιστορική μνήμη του λαού μας δίνει μαζί με όλους τους πολίτες τη «μάχη» για να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο, με τη φλόγα της μνήμης, του καθήκοντος, της ευθύνης, του οράματος της δημιουργίας και του ρεαλισμού».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις