Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Δωρεάν εξετάσεις για ανεύρισμα κοιλιακής αορτής

Πάτρα: Δωρεάν εξετάσεις για ανεύρισμα κο...

Αύριο το πρωί στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα

Η Αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων των συμπολιτών που το επιθυμούν, στο πλαίσιο της προσπάθειας για πρόληψη όσο το δυνατόν, των ασθενειών, πραγματοποιεί αύριο, Παρασκευή 27 Απριλίου, σε συνεργασία με τη  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδος, δωρεάν υπερήχους για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής,  μία προσυμπωματική μέθοδος γρήγορη και ανώδυνη.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν  από τις 9.30 το πρωί, μέχρι και τη 1.30 το μεσημέρι, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, πλησίον του Εκπολιτιστικού Συλλόγου.

Καλούνται οι πολίτες της Πάτρας που είναι άνω των 50 ετών να έλθουν να εξεταστούν δωρεάν έχοντας στο μυαλό τους ότι η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

Στο μεταξύ η Αντιδημαρχία Υγείας –Πρόνοιας, σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί την εταιρία ΛΟΥΞ – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ για την ευγενική χορηγία της σε αναψυκτικά και ομπρέλες, κατά  τη διάρκεια του διημέρου της δωρεάν σπιρομέτρησης,  που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου 2012, στην πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being