Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Τρία Γυμνάσια στην τελική ευθεία των Δημιουργικών Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2011-12

Αχαΐα: Τρία Γυμνάσια στην τελική ευθεία ...

Πρόκειται για μαθητές των Γυμνασίων Φαρών, 21ου και 9ου Πάτρας

Στην τελική εξάδα για τα βραβεία Σύνθεσης και Δραματουργικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών 9ου  Γυμνασίου Πάτρας, για το βραβείο ηλεκτρονικής έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του 21ου Γυμνασίου Πάτρας και για το βραβείο Εικαστικής Έκφρασης επελέγη η εργασία της ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου Φαρών, μπαίνοντας στη τελική ευθεία της επιλογής που θα ολοκληρωθεί σε αυτή την εβδομάδα. Από τις έξι εργασίες των συγκεκριμένων κατηγοριών θα επιλεγούν οι τρεις που θα βραβευθούν.

Στη διάρκεια της Τελετής, θα απονεμηθούν τα τέσσερα βραβεία Δημιουργικότητας, σε εργασίες Ηλεκτρονικής Έκφρασης, Εικαστικής Έκφρασης, Δραματοποίησης και Τραγουδιού. Η πρώτη ομάδα μαθητών, με τη πιο δημιουργική προσέγγιση από κάθε κατηγορία, θα φιλοξενηθεί στο ECOCAMP, στην Περιβαλλοντική Κατασκήνωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το ECOCITY, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδα του Αυγούστου.

Η Τελετή της απονομής των βραβείων, θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου, 28 Απριλίου 2012 (11:30), στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, των Επιστημονικών Ιδρυμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων και φυσικά των Μαθητών.

Η διοργάνωση της Εκστρατείας υλοποιείται για ένατη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες ΑΞΙΑ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, καθώς και τα περιοδικά AUTO ΤΡΙΤΗ, ΜOTO ΤΡΙΤΗ και REVIEW CSR. Εθνικός Υποστηρικτής είναι η εταιρία καυσίμων JET OIL, ενώ τοπικοί Υποστηρικτές είναι οι εταιρίες ΑΧΑ Ασφαλιστική, ΔΕΠΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, και το Meditteranean Palace Hotel.

Η είσοδος στην εκδήλωση της Τελετής είναι ελεύθερη και μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι, που θα πρέπει να εφοδιαστούν με προσκλήσεις από το ECOCITY. Πληροφορίες στο τηλ 210.6196757 και στον δικτυακό τόπο www.ecomobility.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις