Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: «Δεμένα» τα χέρια του εκκαθαριστή για τα δάνεια της Αχαϊκής - Επόμενος στόχος των επιχειρηματιών και των φορέων είναι η νομοθετική ρύθμιση του θέματος

Πάτρα: «Δεμένα» τα χέρια του εκκαθαριστή...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δανειοληπτών επιχειρηματιών της Αχαϊκής Τράπεζας και τοπικών φορέων (Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος κ.α.) με τον εκκαθαριστή της Συνεταιριστικής κ. Γιαννίκο. Ο εκκαθαριστής έδειξε καλή διάθεση,ως προς το ζήτημα που έχει  να κάνει με το κλείσιμο δανειακών συμβάσεων και την απαίτηση για εξόφληση του ποσού με το οποίο είχαν δανειοδοτηθεί., ωστόσο εμφανίστηκε να έχει δεμένα τα χέρια από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα προχωρά στο κλείσιμο των δανειακών συμβάσεων και την απαίτηση για άμεση εξόφλησή τους, σε όσες περιπτώσεις χρονίζουν.

Αυτό που διεφάνη είναι ότι δεν θα γίνει απαιτητό κανένα δάνειο αν πρώτα ο δανειολήπτης που δεν πληρώνει κανονικά τις δόσεις του, δεν λάβει 3 επιστολές.

Μιλώντας στο thebest.gr το μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου δανειοληπτών – επιχειρηματιών της Αχαϊκής κ. Προσκηνυτόπουλος, τόνισε ότι ο επόμενος στόχος του συλλόγου είναι η άσκηση πίεσης προς τα κόμματα για τη νομοθετική ρύθμιση του προβλήματος, που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες της περιοχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά