Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ληστεία σε κοσμητοπωλείο στο κέντρο της πόλης

Αίγιο: Ληστεία σε κοσμητοπωλείο στο κέντ...

Οι δυο ένοπλοι δράστες φέρεται να έχουν τραυματίσει τον καταστηματάρχη

Τελευταία Ενημέρωση: Όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, , δύο άτομα φορώντας αποκριάτικες λαστιχένιες μάσκες, χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας του κοσμηματοπωλείου «Μουζακίτης» στην οδό Μητροπόλεως και αφού τους άνοιξε ο ιδιοκτήτης (που ξεγελάστηκε) μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο (το οποίο δεν διαθέτει κάμερα) φωνάζοντας «Ληστεία»!

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να χτυπήσει τον συναγερμό, έγινε όμως αντιληπτός και δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, από έναν εκ των δύο δραστών, ο οποίος κρατούσε πιστόλι με σιγαστήρα.

Στη συνέχεια ο ένας από τους ληστές, την ώρα που ο συνεργός του «φύλαγε» την είσοδο, άρχισε να βάζει με γρήγορες κινήσεις σε ένα μεγάλο σακίδιο, χρυσαφικά και κοσμήματα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί. Η όλη «διαδικασία» δεν κράτησε παραπάνω από δύο με τρία λεπτά. Στην συνέχεια οι δράστες (πιθανολογείται ότι είναι Έλληνες), τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο ένας εκ των δύο ληστών, ήταν ψηλός, εύσωμος και φορούσε γυαλιά μυωπίας, ενώ πάντα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγαν από τα σκαλάκια που οδηγούν στην οδό Αγ. Ανδρέα, όπου πιθανόν τους περίμενε αυτοκίνητο. Η Ασφάλεια Αιγίου σε συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και την Τροχαία Αιγίου, εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό, διεξάγει έρευνα και συλλέγει πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών.

13.07 Σοκ στην τοπική αγορά προκαλεί η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο "Μουζακίτης" στην οδό Μητροπόλεως, σε ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο του κέντρου του Αιγίου. Όπως αναφέρει το filodimos.gr δύο άτομα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφεραν καραμπίνα, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και με την απειλή του όπλου, απέσπασαν άγνωστο αριθμό κοσμημάτων και χρυσαφικών βάζοντάς τα σε τσουβάλι και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή πεζή από την οδό Καποδιστρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως φεύγοντας τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη.

Οι δράστες αναζητούνται από την Ασφάλεια Αιγίου, που έσπευσε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη ληστεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις