Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλίας Γρηγόρης: Συμφωνώ με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία

Ηλίας Γρηγόρης: Συμφωνώ με τις υποψηφιότ...

Ο δημοτικός σύμβουλος δηλώνει ότι ο τρόπος επιλογής των υποψηφιοτήτων θα συζητηθεί μετά από τις εκλογές

Με αφορμή το δημοσιεύμα του thebest.gr για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία, από τον δημοτικό σύμβουλο της Πάτρας Ηλία Γρηγόρη, λάβαμε και δημοσιεύουμε τα εξής: «Με αφορμή το σχόλιο σας  ιδιαίιτερα αυτό που αφορά το πρόσωπό μου (ο χολομένος Ηλίας Γρηγόρης) θερώρησα σκόπιμο να ζητήσω να καταχωρήσετε την απόψη μου.

Συμφωνώ με την ανακοίνωση του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου – ΣΥΡΙΖΑ ως προς τις υποψηφιότητες στο νομό Αχαίας  και τη συμμετοχή του προεδρου Α. Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο του νομού, Αχαίας σημειώνοντας ότι η κάθοδος Τσίπρα στην Αχαία είναι πολιτική απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα και απαιτεί  την όσον μεγαλύτερη δυνατή συστράτευση από όλους μας. Όσον αφορά το πρόσωπο μου , προσπαθώ να λειτουργώ πολιτικά, πράγμα που σημαίνει κατ’ αρχή, ότι προστάσω τη λογική του συναισθήματος.

Η πολιτική μου λειτουργία απαιτούσε και απαιτεί την ιεράρχηση του μείζονος από το έλασσον, του πρωτευτόντος συλλογικού από το τιποτένιο προσωπικό.

Ο τρόπος λειτουργίας και οι επιλογές του όποιου μεταπολιτευτικού κομματικού μοντέλου θα πρέπει να εντάσσεται στις αναγκαιότητα των επιτακτικών  καιρών και όχι στις προσωπικές φιλοδοξίες.

Αυτά, θα έχουμετην πολυτέλεια να τα δούμε μετεκλογικά. Τώρα, η ιστορική στιγμή άλλα προκρίνει. Τωρα είναι η ώρα της ανατροπής. Γι’ αυτό ψηφίζουμε- στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωιτκό Μετώποο.

Με τιμή Ηλίας Γρηγόρης

χειρουργός, Οδοντρίατρος

Δημοτικός Συμβουλος Πατρέων»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις