Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αιγιάλεια: Θετική η ανταπόκριση στο περίπτερο «Απρόσμενη Αιγιάλεια»

Αιγιάλεια: Θετική η ανταπόκριση στο περί...

Στο πλαίσιο της «5ης Έκθεσης Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ActiveTrip»

Ιδιαίτερα θετική η ανταπόκριση των επισκεπτών στην «5η Έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού ActiveTrip» 20-22/4/2012, στην ΑΙΓΛΗ του VESO MARE στην Πάτρα. Το περίπτερο «Απρόσμενη Αιγιάλεια» του δήμου Αιγιαλείας δέχεται πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώνονται προφορικά αλλά και με έντυπο υλικό για τα ιδιαίτερα στοιχεία της περιοχής, τις δραστηριότητες και τους ενδιαφέροντες και εναλλακτικούς προορισμούς της.

Φέτος δόθηκε βάρος στην ανάδειξη χαρακτηριστικών ποιοτικών τοπικών προϊόντων, τα οποία μπορούν να συνεισφέρουν στον εναλλακτικό τουρισμό της περιοχής μέσα από δράσεις όπως «δρόμοι κρασιού, αμπελιού και σταφίδας», «δρόμοι ελιάς και ελαιολάδου», εκδηλώσεις και φεστιβάλ προϊοντικού και γαστονομικού ενδιαφέροντος κ.ά. Έτσι, πέρα από τη μικρή έκθεση προϊόντων στο περίπτερό του, ο δήμος Αιγιαλείας θα προσφέρει ένα καλάθι με ποιοτικά τοπικά προϊόντα σε έναν τυχερό επισκέπτη του περιπτέρου, μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 22/4 στις 7 το απόγευμα.

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Τουρισμού Αιγιαλείας Λεωνίδας Μαυρουδής, πέρα από τον σχεδιασμό της παρουσίας του δήμου στην έκθεση, έχει διαρκείς επαφές με παράγοντες και φορείς της ευρύτερης περιοχής και της Περιφέρειας για την προώθηση και προβολή του δήμου Αιγιαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά