Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Καταλήψεις, αντισυγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, επιστολές σε Υπουργούς ετοιμάζουν οι δανειολήπτες της Αχαϊκής

Πάτρα: Καταλήψεις, αντισυγκεντρώσεις δια...

Έτοιμοι για δυναμικό κύκλο κινητοποιήσεων απο αύριο

Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι δανειολήπτες επιχειρηματίες της Αχαϊκής Τράπεζας, μετά την ενημέρωση ότι ο εκκαθαριστής θα ζητήσει την άμεση αποπληρωμή όλων των δανείων που τους είχαν δοθεί από την τράπεζα πριν το λουκέτο.  Οι δανειολήπτες μαζί με όλους τους φορείς της Αχαΐας, σκοπεύουν να βρεθούν αύριο το πρωί στο γραφείο του εκκαθαριστή Γ. Γιαννίκου, προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις. Αν δεν αλλάξει προθέσεις, τότε θα αποκλείσουν τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας για να εμποδίσουν την εκκαθάριση ενώ ετοιμάζουν και « αντισυγκεντρώσεις» στο πλαίσιο των επισκέψεις πολιτικών προσώπων στην Πάτρα.

Επίσης ζητούν συνάντηση με  πολιτικούς αρχηγούς και σε περίπτωση που δεν προκύψει αποτέλεσμα προειδοποιούν με αντισυγκεντρώσεις κατά την επίσκεψη των κυρίων Βενιζέλoυ και Σαμαρά στην Πάτρα.

Ήδη για το ζήτημα το Επιμελητήριο Αχαΐας έστειλε επιστολή για το θέμα στους πολιτικούς αρχηγούς, που κοινοποιήθηκε επίσης στον πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κ. Μίχαλο καθώς και στα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας Ηλείας, Λαμίας και Λέσβου που αντιμετωπίζουν οπως και η Αχαϊα τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις απο τις ανακλήσεις αδειών των συνεταιριστικων Τραπεζών.

Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση οι κινητοποιήσεις θα είναι δυναμικές και θα έχουν διάφορες μορφές, καθώς όπως αναφέρουν οι δανειολήπτες, αν κλείσουν οι δανειακές συμβάσεις και γίνουν απαιτητά τα χρήματα, θα μπει η ταφόπλακα στην ήδη δοκιμαζόμενη Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά