Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Αίγιο η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Αθηνά Τραχήλη

Στο Αίγιο η υποψήφια βουλευτής της Δημοκ...

Παρέστη στις εκδηλώσεις για την Παναγία Τρυπητή

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο το μείγμα πολιτικής που της επιβλήθηκε. Δεν αντέχει άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, άλλους άδικους φόρους που στραγγαλίζουν την αγορά και οδηγούν σε απόγνωση τους μικρομεσαίους». Αυτό επεσήμανε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη κατά την επίσκεψη της το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αίγιο.

Η κ. Τραχήλη, που παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παναγία Τρυπητή, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολιτικούς της φίλους και να τονίσει ότι η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο συνεργασιών στο μετεκλογικό τοπίο, αρκεί αυτές να βασίζονται σε προγραμματικές συγκλίσεις και να καθορίζονται από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Είναι φανερό ότι η Δημοκρατική Συμμαχία, όσο ο χρόνος λειτουργεί αντίστροφα για τις κάλπες, κερδίζει σε ερείσματα στο εκλογικό σώμα. Οι καθαρές πολιτικές μας θέσεις, η υπευθυνότητα και ο ρεαλισμός των προτάσεων μας, βρίσκουν απήχηση στους πολίτες και είμαι βέβαιη ότι η τάση αυτή θα αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα των εκλογών», ανέφερε η κ. Τραχήλη που συνεχίζει τις περιοδείες της σ’ όλη την Αχαΐα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις