Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

5η Activetrip 2012 στη Veso Mare- Ο παλμός του ελληνικού τουρισμού χτυπά στην Πάτρα

5η Activetrip 2012 στη Veso Mare- Ο παλμ...

To πρόγραμμα της διοργάνωσης

Ο παλμός του ελληνικού τουρισμού χτυπά αυτές τις ημέρες στην Πάτρα. Στην αίθουσα Αίγλη στη Βέσο Μάρε, ξεκίνησε υποδεχόμενη τους πρώτους επισκέπτες η 5η Activetrip 2012.

Πρόκειται για τη μεγάλη ετήσια συνάντηση όσων αγαπούν τις εναλλακτικές διακοπές, στη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν προτάσεις και ιδέες για τις νέες και ειδικές μορφές τουρισμού που είναι απαίτηση της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Την τιμητική του φέτος έχει ως γεωγραφική περιοχή, ο ευρύτερος Δυτικός Άξονας, καθώς οι συμμετέχοντες εκθέτες προέρχονται από τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, έχοντας δημιουργήσει πολλά περίπτερα με πρωτότυπες εγκαταστάσεις που εντυπωσιάζουν. Για σήμερα Σάββατο εξάλλου, ώρα 11.30 το πρωί, είναι προγραμματισμένα και τα εγκαίνια, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης τις εξής παράλληλες εκδηλώσεις: 11 π.μ.

Μικρή συναυλία από μουσικό σύνολο της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων 12 μεσημ. «Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου παρατηρεί με το βλέμμα του φωτογράφου Βασίλη Αρτίκου το Εθνικό Πάρκο των υγροτόπων του Μεσολογγίου». 12.30 μεσημ. Παρουσίαση: Ζήστε τη λιμνοθάλασσα μαζί με τους ψαράδες. Αλιευτικός Τουρισμός στο Μεσολόγγι. 1 μ.μ. Γευσιγνωσία με παραδοσιακά και βιολογικά εδέσματα, προσφορά της Αιτωλικής Αναπτυξιακής και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Δυτικής Ελλάδος. 7.30 μ.μ. Εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Η πραγματοποίηση της έκθεσης που εξαιτίας και των γνωστών συνθηκών κρίσης ήταν ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο όπως φάνηκε ήδη από τη χθεσινή πρώτη ημέρα, κερδήθηκε, καθώς προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε ηλικίας και ενδιαφέροντος, τους οποίους περιμένουν προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις. Επισημαίνεται πως η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει και εξυπηρέτηση με δωρεάν υπόγειο ασφαλές πάρκινγκ.Την πρωτοβουλία διοργάνωσης της έκθεσης όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχει η οικονομική εφημερίδα "Εξπρές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά