Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποθεωτική υποδοχή για τον Θανάση Νταβλούρο στην Αιγιάλεια

Αποθεωτική υποδοχή για τον Θανάση Νταβλο...

Συνεχίζει τις περιοδείες στην περιοχή

Εκατοντάδες πολίτες της Αιγιάλειας, υποδέχτηκαν τον Θανάση Νταβλούρο σαν τον δικό τους άνθρωπο στις περιοδείες που πραγματοποιεί στην περιοχή. Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., σε ομιλίες του, τόνισε ότι πρέπει να τον νιώθουν δικό τους άνθρωπο, που τον ξέρουν και τους ξέρει κάθε ένα χωριστά, από την ομολογούμενη επιτυχημένη θητεία του, στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας που σε αυτό στοχεύει η Ν.Δ . με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό της πρόγραμμα, που θα ανακοινωθεί το πρωϊ της Κυριακής.

Τόνισε ακόμη ο κ. Νταβλούρος, ότι η επιδιωκόμενη αυτοδυναμία από την Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και απ' όλους εμάς, αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου να εφαρμόσει η Ν.Δ ως νέα κυβέρνηση του τόπου με νωπή εντολή απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα το πρόγραμμα της που δίνει λύσεις στην ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και την αποφυγή της ακυβερνησίας του τόπου.

Καταλήγοντας, ο κ. Νταβλούρος υπογράμμισε ότι η Ν.Δ ως κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου αλλά και των Υπουργών του (κ.κ Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου) που με την πολιτική τους μας οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ αλλά θα κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο.

Αναγκαία υπενθύμιση

-To πολιτικά γραφεία του Αθ. Νταβλούρου λειτουργούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:

-Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 94, 2ος όροφος (τηλέφωνα 624-444, 225-3330

-Αίγιο: Κλεομένους Οικονόμου 4-6 (Ημιόροφος) Τηλ.:   26910-20000

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις