Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Παπακωνσταντίνου: Γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Αχαίας των Οικολόγων

Κ. Παπακωνσταντίνου: Γιατί συμμετέχω στο...

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας

Η δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Παπακωνσταντίνου για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας των Οικολόγων Πρασίνων, έχει ως εξής: "Δεν θεωρώ «αυτονόητο» για έναν οικολόγο το να θέτει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές εν μέσω της θητείας του στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πιστεύω βαθιά στην Περιφερειακή Πολιτική και στην εκπλήρωση του καθήκοντος που έχω αναλάβει.

Όμως, η Ιστορία εξελίσσεται με άλλους ρυθμούς. Οι εκλογές του Μαΐου αποτελούν την ευκαιρία για να επιτευχθεί η εκπροσώπηση του αμιγούς οικολογικού χώρου στη Βουλή. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Εφόσον δεν υπάρχουν ακόμη Οικολόγοι βουλευτές, η Πολιτική Οικολογία αυτή τη στιγμή εκφράζεται θεσμικά από τους εκλεγμένους Συμβούλους. Επομένως, στην προσπάθεια να διαδώσουμε τον οικολογικό λόγο και να πείσουμε για τις θέσεις μας, οι εκλεγμένοι στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση οφείλουμε να είμαστε παρόντες.

Μακάρι η επόμενη Βουλή να έχει τη νηφαλιότητα, εκτός από την «επικαιρότητα», να αντιμετωπίσει και άλλες πιεστικές προτεραιότητες - όπως να ενισχυθεί θεσμικά η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, η οποία μαζί με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αποτελούν προϋποθέσεις για να σωθεί η κοινωνία, το περιβάλλον, ο πολιτισμός."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις