Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος:"Υποχρέωση της Κυβέρνησης Ν.Δ...η ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις !

Δ. Τριανταφυλλόπουλος:"Υποχρέωση τη...

Στις αγορές Αιγίου - Ακράτας και Αιγείας ο υποψήφιος βουλευτής

Τις εμπορικές αγορές του Αιγίου, της Ακράτας, του Κραθίου και της Αιγείρας επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με εμπόρους και καταστηματάρχες των περιοχών αυτών της Αιγιάλειας για την καταναλωτική κίνηση μετά το Πάσχα, τα προβλήματα βιωσιμότητας των επιχειρήσεών τους  και τις δυνατότητες να κρατηθούν σε λειτουργία εν μέσω ύφεσης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Αφού μετέφερε τις εμπεριστατωμένες και επικαιροποιημένες προτάσεις της ΝΔ για την επόμενη μέρα της αγοράς, υπογράμμισε με νόημα:

"Με προσωπική δουλειά, ,μειωμένα λειτουργικά έξοδα και νυχθημερόν "ιδρώτα", οι έμποροι κρατούν ανοιχτά τα καταστήματά τους, όταν οι τζίροι τους είναι πεσμένοι κατακόρυφα. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως η αντιμετώπιση που τους παρέχουν οι Τράπεζες είναι τουλάχιστον καταστροφική κι εχθρική προς αυτούς, όταν προ δύο ετών τους πρόσφεραν "παρακαλετά"  δάνεια, πλαφόν και μπλοκ επιταγών. Δεν λέει κανείς πως η δανειοδοτική ασυδοσία  των πιστωτικών ιδρυμάτων  οδηγεί σε ανάπτυξη, Είναι όμως ανάγκη η αυριανή Κυβέρνηση Σαμαρά να διασφαλίσει σταδιακά  την ρευστότητα στην αγορά, έστω  και περιορισμένα, ειδάλλως οι αγορές θα μετατραπούν  σε "νεκροταφεία".

Οι ενέργειες προς τις Τράπεζες, σε συνδυασμό με τη μείωση του Φ.Π.Α, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και το ΕΣΠΑ, θα πρέπει  να είναι άμεσες και σωτήριες. Είναι χρέος μας μα στηρίξουμε τα μαγαζιά, αφού είναι ο κεντρικός άξονας  της οικονομίας της χώρας.Δεν είμαστε "Σωτήρες"...αλλά δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για άλλες βαρύγδουπες "σωτήριες" υποσσχέσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις