Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Δεν θα επιτρέψουμε την καταδίκη της Αιγιάλειας στη φτώχεια…»

Άγγελος Τσιγκρής: «Δεν θα επιτρέψουμε τη...

Δήλωση με αφορμή τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής

Με αφορμή τον εορτασμό της πολιούχου του Αιγίου, Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής, ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι απανταχού Αιγιαλείς γιορτάζουν την προστάτιδα Παναγία της πόλης, μέσα σε κλίμα βαθιάς μελαγχολίας και κατάθλιψης για την Αιγιάλεια και της Ελλάδα ολόκληρη:

Συμπολίτες μας καθημερινά χάνουν τις δουλειές τους. Επιχειρήσεις κλείνουν. Μαγαζιά βάζουν λουκέτο. Η ΕΒΟ καρκινοβατεί και συρρικνώνεται. Η λειτουργία του ΤΕΙ Αιγίου βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε τα στοιχειώδη μέσα λειτουργίας. Τα περιπολικά δεν έχουν βενζίνη. Σχολεία “συγχωνεύονται”. Η Οικονομική Εφορία έκλεισε.

Γιατί απαξιώνεται όλο και περισσότερο η Αιγιάλεια; Γιατί δεν αντιδρά κανείς μπροστά σε αυτή τη δυσμενή εξέλιξη για την περιοχή μας; Γιατί οι τοπικοί παράγοντες δεν αντιδρούν;

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες της Αιγιάλειας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μην επιτρέψουμε την καταδίκη της ευρύτερης περιοχής στην υπανάπτυξη και τη φτώχεια.

Εύχομαι σε όλους τους Αιγιαλεία Χρόνια Πολλά…»._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις