Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρήστος Ψαριάδης: «Χαίρομαι που η μισή Πάτρα μου λέει “Γεια σου Χρήστο”»

Χρήστος Ψαριάδης: «Χαίρομαι που η μισή Π...

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση ενός φιλότεχνου και ιδιαίτερα κοινωνικού Πατρινού

Ο φιλότεχνος υποδιευθυντής στο κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Τριών Συμμάχων, Χρήστος Ψαριάδης ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στο Πασχαλινό τεύχος του BEST. Από τις πιο γνώριμες και οικείες φιγούρες στην Πάτρα ο γεννημένος και μεγαλωμένος στο Προάστιο Πατρών, στα Μποζαίτικα, Χρήστος Ψαριάδης πάντα ζεστός και κοινωνικός μιλά για όλα.

Για τις δύο κόρες του Νάσια και Νινέττα, τα παιδικά του χρόνια στο Προάστιο και τις βόλτες με τον πατέρα του Νικόλαο και τον αδελφό του Σπύρο αλλά και για τα νεανικά του χρόνια όταν συνδύασε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Αθηνών στην αγγλική φιλολογία με το πρώιμο ξεκίνημα της δουλειάς του στην Εθνική Τράπεζα στο Αίγιο και μετά στην Πάτρα.

Μας μιλά ακόμα για το καρναβάλι, για τους πίνακες του αδελφικού του φίλου Γιώργου Μπογδανόπουλου που διακοσμούν το καλαίσθητο διαμέρισμα του, για την οικονομική κρίση και το άγχος του κόσμου που τα έζησε από πρώτο χέρι μέσα στην τράπεζα αλλά και για το πρόβλημα της υγείας του που ευτυχώς πέρασε, το οποίο τον άλλαξε ως άνθρωπο. «Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα μετά από αυτό και δεν στενοχωριέμαι πλέον τόσο εύκολα», μας είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Ψαριάδη και τη φωτογράφηση του στο καλαίσθητο σπίτι του μπορείτε να τη δείτε στο Πασχαλινό τεύχος του BEST που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight