Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πιθανή κάθοδος Παπανδρέου στην Αχαϊα... διώχνει τους υποψήφιους- Οριστικό "Όχι" από τον Μιχάλη Κίτρου- "Ναι" από Γιώργο Λάζαρη

Η πιθανή κάθοδος Παπανδρέου στην Αχαϊα.....

Πληθαίνουν και οι φωνές των υποψηφίων που διατείνονται ότι ο νομός και το κόμμα έχουν ξεπληρώσει και με το παραπάνω τους Παπανδρέου

"Ναι" είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Λάζαρης στην υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα. Αντιθέτως το αρχικό "ναι"  έγινε τελικό "όχι" για το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Κίτρου, που επικαλείται προσωπικούς λόγους σε σχέση με την άρνηση της  καθόδου του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, τα κενά του ψηφοδελτίου χάσκουν άδεια σε ό,τι αφορά τα γνωστά στελέχη, ενώ ο προβληματισμός στην Γεροκωστοπούλου συνεχώς εντείνεται.

Τον ρόλο του ...διώκτη για τις υποψηφιότητες φαίνεται πως διαδραματίζει η πιθανή υποψηφιότητα Παπανδρέου στον νομό,   ο οποίος σε περίπτωση που κατέβει στην Αχαϊα εκλέγεται αυτοδικαίως, χωρίς σταυρό. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα... φλερτάρει με δύο έδρες, σημαίνει ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα διαγκωνιστούν για να καταλάβουν μόλις και μετά βίας μια θέση.

Το σενάριο πάντως Παπανδρέου για την περιοχή κερδίζει συνεχώς έδαφος αφού είναι πολλές οι φωνές που λένε στον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κατέβει στην πατρίδα του για να συγκρατήσει, ενεργοποιώντας το συναίσθημα, τις ψήφους που διαρρέουν.

Στον αντίποδα, πληθαίνουν και οι φωνές των υποψηφίων που διατείνονται ότι ο νομός και το κόμμα έχουν ξεπληρώσει και με το παραπάνω τους Παπανδρέου και ότι πρέπει να δοθεί τόπος και στους άλλους.

Δεν λείπουν βεβαίως και αυτοί που λένε ότι σε αυτή την κρίσιμη ώρα κάποιοι αντί να συστρατευτούν για να βοηθήσουν, κοιτάζουν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και τις καρέκλες τους. Σε κάθε περίπτωση η Γεροκωστοπούλου "βράζει".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις