Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 250 μέλη έχει ο σύλλογος των Μεριδιούχων της Αχαϊκής

Πάτρα: Πάνω από 250 μέλη έχει ο σύλλογος...

Διαβάστε την ιδρυτική πράξη

Με συμμετοχή 250 και πλέον Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας εγκρίθηκε & υπογράφηκε η ιδρυτική πράξη του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ  ΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ». Ακολουθεί η Ιδρυτική πράξη:

Στην Πάτρα σήμερα την 8η Απριλίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Γεωργίου 25α),κατόπιν προσκλήσεως, συνήλθαμε οι παρακάτω υπογράφοντες Μεριδιούχοι του τελούντος υπό ειδική εκκαθάριση Πιστωτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝ.ΠΕ» του οποίου ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος-ΕΠΑΘ 34/18-3-12, Θέμα 2ο , Φ.Ε.Κ. Β΄ 790/19-3-2012 , και αποφασίσαμε την ίδρυση Συλλόγου, του οποίου Μέλη θα είναι οι κάτοχοι μεριδίων του ανωτέρω Πιστωτικού Ιδρύματος, με μοναδικό σκοπό την διαφύλαξη και εξασφάλιση των συμφερόντων των  Μεριδιούχων Μελών του .

Α π ο φ α σ ί σ α μ ε:

1.    Την ίδρυση Συλλόγου με την επωνυμία  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ  ΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ».

2.    Την σύνταξη της παρούσης Ιδρυτικής Πράξης Σύστασης Συλλόγου για τα αίτια και τους λόγους που μας οδήγησαν στην ενέργεια αυτή.

3.    Την σύνταξη καταστατικού του Συλλόγου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, την αναγνώρισή του σύμφωνα με τον Νόμο και την εγγραφή του στο τηρούμενο βιβλίο του Αρμοδίου Δικαστηρίου.

4.    Την εκλογή εννεαμελούς προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την ίδρυση του Συλλόγου, αποτελούμενη από τους:

1.    Γκοτσόπουλος      Χρήστος
2.    Καραβίας              Γιώργος
3.    Μεντζελόπουλος  Γεράσιμος
4.    Μπέλλας              Αθανάσιος
5.    Νικολόπουλος      Αντώνης
6.    Παπαδόπουλος     Ασημάκης
7.    Πετρόπουλος       Κωνσταντίνος
8.    Σπεντζούρης        Σπύρος
9.    Χαλκιόπουλος     Παύλος

5.    Η Θητεία της ανωτέρω εννεαμελούς προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής θα έχει διάρκεια έως την έγκριση του καταστατικού και την πραγματοποίηση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά