Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέχρι σήμερα στην Πάτρα οι March to Athens - ΄Έστησαν σκηνές στον 'Εσπερο λόγω βροχής

Μέχρι σήμερα στην Πάτρα οι March to Athe...

Αύριο το πρωί αναχωρούν

Μέχρι σήμερα θα παραμείνουν στην Πάτρα τα μέλη του γνωστού κινήμστος  March to Athens που έφτασαν την Παρασκευή στην πόλη. Το κίνημα έχει ξεκινήσει από την Νίκαια της Γαλλίας με τα πόδια με προορισμό την Αθήνα ,με σκοπό να πραγματοποιήσουν την Αγορά της Αθήνας στις 5 Μάιου 2012.

Οι March to Athens έστησαν τις σκηνές τους στην πλατεία Γεωργίου και σήμερα κάποιοι τις μετέφεραν στον Έσπερο, λόγω της δυνατής βροχής.

Όπως αναφέρουν οι εδώ διοργανωτές της εκδήλωσης οι March toAthens:

«Κάνουν αυτή την πορεία για να ενθαρρύνουν τον κόσμο να βγει στους δημόσιους χώρους και να συγκεντρωθεί, να μιλήσει για πολιτική και να αποφασίσει για την ίδια τη ζωή του.

Κάνουν αυτήν την πορεία για να προτείνουν και να μάθουν, για να εμπνεύσουν και να εμπλουτιστούν, για να μιλήσουν και να ακούσουν, να δώσουν και να πάρουν. Θέλουν να φτάσουν στην Αθήνα για να μεταφέρουν ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας.

Πάνω από όλα θέλουν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Αγορά για να συντονιστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, για να ετοιμάσουμε κοινά σχέδια, να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε μία κοινωνία δίκαιη για όλους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις