Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θανάσης Νταβλούρος συνεχίζει τις περιοδείες του

Ο Θανάσης Νταβλούρος συνεχίζει τις περιοδείες του

Ο πολιτευτής της ΝΔ βρέθηκε στις Καμάρες και τη Δυτ. Αχαϊα

Το Σαββατοκύριακο ο Θανάσης Νταβλούρος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες στις Καμάρες και στην Δυτική Αχαΐα και αφού παραδέχθηκε την δυσπιστία των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, προέβαλε το προγραμματικό σχέδιο της Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά, ως τη μοναδική ελπίδα ανάταξης του τόπου.

Το μήνυμα της ανάγκης για άμεση και ουσιαστική αλλαγή στην διακυβέρνηση της χώρας συνδέθηκε από τον κ. Νταβλούρο με τις προσδοκίες των πολιτών της υπαίθρου για την περιφερειακή ανάπτυξη, την στήριξη και αναζωογόνηση της υπαίθρου και την αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του αγροτικού επαγγέλματος στην συνολική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Στις επισκέψεις του αυτές, επίσης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές ο Νομός Αχαΐας θα πρωταγωνιστήσει στην εθνική προσπάθεια ανάταξης του τόπου και κάλεσε τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη για να εργαστεί αποτελεσματικά, όπως άλλωστε έκανε και την περίοδο της θητείας του στην ΕΛ.ΑΣ., με γνώμονα την εμπέδωση της ασφάλειας και το δίκαιο των πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις