Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πάτρας: "Καλείτε στο 15190 αν πρόκειται για κουρέψετε γκαζόν και να κλαδέψετε δένδρα"

Δήμος Πάτρας: "Καλείτε στο 15190 αν...

Έκκληση απο την Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Έκκληση προς τους δημότες της Πάτρας και κυρίως προς τους δημότες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Πατρέων, με ιδιαίτερη έμφαση στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, ζητώντας τους να καλούν τηλεφωνικά το 15190 και να δηλώνουν, στην συγκεκριμένη υπηρεσία, την ημερομηνία κατά την οποία έχουν προγραμματίσει να κλαδέψουν δένδρα και θάμνους, να κουρέψουν γκαζόν κλπ.

Έτσι θα μπορεί να επιτυγχάνεται συντονισμός με την Υπηρεσία Καθαριότητας για την άμεση αποκομιδή των κλαδιών και της χλόης, και να μη παρατηρούνται οι εικόνες της εναπόθεσης αυτών δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων.

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημειώνει ότι η συνεργασία των δημοτών με την υπηρεσία του 15190 θα αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα για την εικόνα των περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων της Πάτρας και για το Δήμο, τόσο στη διαχείριση αυτού του είδους των απορριμμάτων, όσο και ως προς την επίτευξη οικονομίας (λιγότερα δρομολόγια και καύσιμα κλπ.) και την ορθολογική κατανομή και διευκόλυνσης της εργασίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα.

Ο Αντιδήμαρχος υπενθυμίζει ότι ο Κανονισμός Καθαριότητας στο άρθρο 16 παράγραφος 3 προβλέπει κυρώσεις για όσους δημότες τον παραβαίνουν στο θέμα της εναπόθεσης προϊόντων κλαδεμάτος κλπ., τονίζοντας ωστόσο ότι μέχρι τώρα ο Δήμος κινείται επιδιώκοντας τη συνεννόηση με τους δημότες σε τέτοια ζητήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις