Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: "Ο Χρυσοχοΐδης, γιατί “έκλεισε την πόρτα” στον Πούτιν;"

Ν. Παπαδημάτος: "Ο Χρυσοχοΐδης, για...

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Αχαίας της ΝΔ για το θέμα

«Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ματαίωση της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιο Όρος τούτες τις μέρες» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν χθες δημοσιεύματα στον Αθηναϊκό τύπο που ανέφεραν ότι η ματαίωση οφείλεται σε απροθυμία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εγγυηθεί την ασφάλεια του ρώσου Προέδρου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην μοναστική κοινότητα!

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν να κλείνουμε την πόρτα σε έναν από τους σημαντικότερους στρατηγικούς “παίκτες” των γεωπολιτικών συσχετισμών της ευρύτερης περιοχής μας;»

Και προσθέτει για το συγκεκριμένο ζήτημα ο κ. Παπαδημάτος:

«Μέχρι τώρα ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης τηρεί αιδήμονα σιωπή. Ούτε διέψευσε, ούτε έδωσε τέλος πάντων, κάποια εξήγηση για τη ματαίωση της επίσκεψης Πούτιν στην Ελλάδα. Οφείλει, όμως, να απαντήσει για να ξέρουμε αν η κυβέρνηση -κατά το σκέλος ΠΑ.ΣΟ.Κ- “απαγόρευσε” την έλευση του Ρώσου Προέδρου στη χώρα μας!

Όπως και να χει, ευτυχώς απομένει λίγος καιρός μέχρι τις κάλπες και μέχρις ότου απαλλαγούμε από την μονοδιάστατη και υποτελή εξωτερική και οικονομική πολιτική των δυόμισι τελευταίων χρόνων που χαντάκωσε τη χώρα.

Η Ελλάδα με τον Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό θα αλλάξει ρότα, διαδραματίζοντας πολυδιάστατο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης.

Αποτελεί, άλλωστε, εθνική ανάγκη να ορθώσουμε ανάστημα, εκμεταλλευόμενοι και αξιοποιώντας επωφελώς για την χώρα μας τα φυσικά πλεονεκτήματα της.»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις