Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση Κατσέλη- Καστανίδη στην Πάτρα

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση Κατσέ...

Στο ξενοδοχείο Αστήρ

Στην Πάτρα βρέθηκαν σήμερα  η  Πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα  Κατσέλη και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χάρης Καστανίδης. Στις 18:30 έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και στις 20:00 μίλησαν  σε εκδήλωση στον ίδιο χώρο, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκαν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Παρόντες στη συγκέντρωση της κ. Κατσέλη ήταν οι βουλευτές Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου, ο πρώην δήμαρχος Μεσσάτιδας Θανάσης Κολλιτσίδας, ο πρώην αντινομάρχης Γιάννης Ταπεινός κ.α.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας η Πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμμαχίας» κα Λούκα Κατσέλη συνοδευόμενη από την βουλευτή κα Μαρία Κυριακοπούλου και στελέχη του κόμματος, συναντήθηκε  με τον πρόεδρο και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα.

Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα Επιμελητηριακού ενδιαφέροντος όπως το «κούρεμα» των αποθεματικών του φορέα και γενικά των ΝΠΔΔ, η εφαρμογή του Γενικού Εμπορικού Μητρώου και της Υπηρεσίας Μιάς Στάσης, η ανάγκη ενίσχυσης του Επιμελητηριακού θεσμού εν όψει της λειτουργίας του για την έκδοση αδειών λειτουργίας, η ανάκληση άδειας της Αχαϊκής Τράπεζας και τα προβλήματα που συνεπάγεται για την Αχαΐα και γενικότερα η διαμορφούμενη κατάσταση του Τραπεζικού Συστήματος , οι εξελίξεις γύρω από τα δάνεια των επιχειρήσεων κλπ θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις