Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: "Ο Σαχινίδης το ‘σκασε!"

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: "Ο Σαχ...

Κρύβεται η κυβέρνηση για 3η φορά!", υποστηρίζει ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος αναφέρει τα εξής: "Για τρίτη φορά συνεχόμενη, ο υπουργός Οικονομικών αρνείται να εμφανιστεί την Βουλή για να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση», επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και βουλευτής Αχαΐας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, σχολιάζοντας στην Ολομέλεια, την ακύρωση επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με την ρύθμιση («κούρεμα») των ιδιωτικών δανείων ενός (1) εκατομμυρίου δανειοληπτών!

Ο Αχαιός βουλευτής μέμφθηκε την κυβέρνηση που επιλέγει να κρύβεται, την ίδια στιγμή που αντί αυτής απαντά ο κ. Τόμσεν από την Τρόικα, λέγοντας ότι από τον Ιούνιο θα απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί με διαδικασίες «εξπρές».

Για να σχολιάσει με δεικτικό τρόπο ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος:

«Προφανώς, αυτό που κάνει, είναι ότι μελετά πώς θα υφαρπάξει αλλά 14 δις ευρώ από τις τσέπες των νεόπτωχων Ελλήνων»."

Ο ΛΑ.Ο.Σ. σταμάτησε ρουσφετολογική διάταξη Σιφουνάκη

Σε άλλη του ανακοίνωση ο βουλευτής αναφέρει: "Ο κ. Σιφουνάκης, ο οποίος δηλώνει άθεος, πέρασε διάταξη στον οικοδομικό κανονισμό, ότι η Μουσουλμανική μειονότητα (και όχι οι μειονότητες που ορίζει η συνθήκη της Λωζάνης: Πομάκοι κ.ά.) απαλλάσσεται του 80% του προστίμου, των αυθαιρέτων κτισμάτων.

Αυτή η διάταξη είναι αφενός προκλητική, γιατί χωρίζει τους Έλληνες πολίτες σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, δεύτερον είναι χυδαία ρουσφετολογική και τρίτον εξαιρεί προκλητικά τους Έλληνες Χριστιανούς το θρήσκευμα.

Στην επί του συνόλου ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου σημειωτέον απαγορεύεται να αλλάξει το παραμικρό στο νόμο, προσπάθησε με προσθήκη τροπολογίας, να βάλει και τους «κατοίκους» των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό είναι αντισυνταγματικό σαν διαδικασία και με βάση τον κανονισμό της Βουλής, παρέλειψε να συμπεριλάβει και το νομό Έβρου.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε τροπολογία, προκειμένου να ισχύσει η έκπτωση 80% του προστίμου, ανεξαιρέτως για όλους τους Έλληνες πολίτες της Θράκης.

Στην διαδικασία της Βουλής οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. και ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αφού διέκοψαν τη συνεδρίαση, συνεννοήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής και ο κ. Σιφουνάκης αναγκάστηκε να αποσύρει το άρθρο 47, για αναδιατύπωση.

Τα «παπαγαλάκια" του Τύπου, των ελεγχόμενων ΜΜΕ δηλαδή, βάλθηκαν να κάνουν το άσπρο- μαύρο!

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος απευθύνεται και σε αυτούς, τους Ηρακλειδείς του ψέματος:

«Έχετε κοντά ποδάρια και θα πάτε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ., εκεί που θα σας στείλει σύντομα, ο Ελληνικός λαός!»"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις