Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Λαμπάδες θα χαρίσουν στους περαστικούς τα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού της πόλης

Αίγιο: Λαμπάδες θα χαρίσουν στους περαστ...

Την Παρασκευή το πρωί στην Ευθ. Γάτου

Πασχαλινές λαμπάδες και άλλες γιορτινές δημιουργίες θα κατασκευάσουν οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και θα χαρίσουν τα δώρα τους σε μικρούς και μεγάλους περαστικούς που θα βρεθούν στο κέντρο του Αιγίου το πρωί της Παρασκευής 6 Απριλίου 2012. Το δρώμενο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο Ευθ. Γάτου (Ταχυδρομείο)  από 10.00 π.μ. έως 01.30 μ.μ. με τη φροντίδα της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και τη βοήθεια των φίλων του σχολείου και των παιδιών.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου συστεγάζεται με το 10ο Δημοτικό Σχολείο και παρέχει ειδική εκπαίδευση στο πλαίσιο των σκοπών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επιδιώκοντας την ανάπτυξη της προσωπικότητας, τη βελτίωση των ικανοτήτων και την ισότιμη κοινωνική εξέλιξη, χωρίς περιορισμούς,  των μαθητών του.

Στην προσπάθεια για κοινωνική συνύπαρξη και συνεργασία καλούμε όλα τα σχολεία της περιοχής να βρεθούν κοντά μας με μια ολιγομελή εκπροσώπηση μαθητών, να κατασκευάσουμε μαζί τις λαμπάδες, να περπατήσουμε χέρι-χέρι στους δρόμους της πόλης, να δώσουμε ΕΛΠΙΔΑ για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ στις ψυχές όλων μας!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις