Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ευχάριστη έκπληξη – Εξελέγη με την πρώτη ο Κώστας Μπουρδούλης! Βίντεο

Πάτρα: Ευχάριστη έκπληξη – Εξελέγη με τη...

Πήρε προφανώς και ψήφους από την Αντιπολίτευση - Οι πρώτες του δηλώσεις

18:43 Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο Κώστας Μπουρδούλης ανέφερε τα παρακάτω: "Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, είτε με ψήφισαν είτε όχι.

Αυτό που ενδιαφέρει όλους και κυρίως τους δημότες μας είναι το μέλλον και η εύρυθμη λειτουργία του Σώματος στο εξής.

Όποιος και αν είναι πρόεδρος δεν θα πετύχει τίποτα εάν δεν βοηθήσουμε όλοι μαζί και οι 50, αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μοναδικός στόχος μου, πιστεύω και δικό σας, θα είναι να ανατρέψουμε την επικρατούσα απαράδεκτη κατάσταση στη λειτουργία του Συμβουλίου.

Το πρώτο βήμα στη συλλογική μας λειτουργία πρέπει να είναι η θρησκευτική τήρηση του κανονισμού του Οργάνου, αλλιώς είμαστε καταδικασμένοι να αποτύχουμε.

Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοικτή και με χαρά θα ακούσω τις ιδέες και τις συμβουλές σας. Με τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά."

18:35 Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας εξελέγη πριν από λίγα λεπτά ο Κώστα Μπουρδούλης. Η εκλογή του έγινε με την πρώτη ψηφοφορία καθώς είναι προφανές ότι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης των υπερψήφισαν.

Από τους 47 παρόντες, ο κ. Μπουρδούλης πήρε 26 ψήφους, 16 ήταν τα Λευκά και 5 τα Άκυρα ψηφοδέλτια.

Σε λίγο οι πρώτες δηλώσεις του νέου Προέδρου.

18:20 Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων κατά την πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του Κώστα Μπουρδούλη στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ψήφισαν συνολικά 47 Σύμβουλοι αφού απουσιάζουν οι Μαριάννα Σταματιάδου και ο Νίκος Τζανάκος.

18:06 Τον Κώστα Μπουρδούλη προτείνει και επισήμως η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, μετά τη διαγραφή της κυρίας Βίβιαν Σαμούρη από την παράταξη. Η δημοτική ομάδα του Γιάννη Δημαρά συνεδρίασε, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης και ομόφωνα κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Μπουρδούλη.

Αυτή την ώρα υπάρχει ένταση μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλη καθώς ο κ. Μακρής επιμένει να διαβαστεί επιστολή των ανεξάρτητων συμβούλων για τη διαδικασία, ενώ ο προεδρεύων Τάκη Γκίκας θέλει να τηρηθούν τα όσα προβλέπει ο Νόμος ο οποίος απαγορεύει την όποια συζήτηση πριν την ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις