Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απόψε στις 7.30 μμ η διαδικτυακή συνέντευξη του Άγγελου Τσιγκρή

Απόψε στις 7.30 μμ η διαδικτυακή συνέντε...

Ο πολιτευτής της ΝΔ θα απαντήσει σε 67 ερωτήσεις που του απέστειλαν πολίτες της Αχαΐας

Σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 7.30 μμ θα προβληθεί η διαδικτυακή συνέντευξη του Άγγελου Τσιγκρή στην προσωπική του ιστοσελίδα: www.tsigris.gr, στην επίσημη σελίδα του στο facebook: http://www.facebook.com/?ref=hp#!/atsigris και στο YouTube στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=JxiMQKeKvHA. Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ θα απαντήσει σε 67 ερωτήσεις που του απέστειλαν πολίτες της Αχαΐας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με την ιδιότητά του ως καθηγητής της Εγκληματολογίας, ο Άγγελος Τσιγκρής θα αναφερθεί στα ζητήματα της εγκληματικότητας, της σχολικής βίας, της νεανικής παραβατικότητας, των ναρκωτικών, της βίας στα γήπεδα, της παράνομης μετανάστευσης και του σωφρονιστικού συστήματος.

Με την ευκαιρία αυτή, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ θα κηρύξει και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα, θα ζητήσει τη στήριξη και τη ψήφο των πολιτών της Αχαΐας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και θα απευθύνει δημόσια έκκληση για εθελοντική συμμετοχή των πολιτών στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις