Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σχέδιο δράσης απο Δήμο και Εθελοντές για την αντιμετώπιση της φτώχειας

Πάτρα: Σχέδιο δράσης απο Δήμο και Εθελον...

Συνάντηση σήμερα στο Δημαρχείο

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη κ. Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου κ. Θεοχάρης Μασσαράς, στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την υποβολή προτάσεων, που αφορούν στην υλοποίηση Σχεδίων Δράσης με σκοπό τη δημιουργία νέων ή και τη συνέχιση της λειτουργίας υφιστάμενων «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», πραγματοποίησαν σήμερα σύσκεψη με εκπροσώπους των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, αλλά και της τοπικής Εκκλησίας. Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν η αναλυτική τους ενημέρωση για το θέμα, αλλά και να δηλώσουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο σχήμα των συνεργαζόμενων φορέων.

Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων, έδειξαν προθυμία να συμμετάσχουν στο δίκτυο, το συντονισμό του οποίου θα αναλάβει μία από τις ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και η οποία θα πληροί τις απαραίτητες, γενικές προϋποθέσεις.

Το σχέδιο δράσης, μπορεί να περιλαμβάνει από μία ως οκτώ κοινωνικές δομές, όπως, ανοιχτό κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων και υπνωτήριο και το τελικό του σχήμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις