Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Ελληνικό Ερ...

Το Περιφερειακό τμήμα Πατρών θα προσφέρει τα αγαθά σε απόρους συμπολίτες μας ενόψει της εορτής του Πάσχα

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα προβαίνει το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πατρών. Σε ανακοίνωση του προς τα Μέσα ενημέρωσης τονίζει ότι θα συγκεντρώσει τρόφιμα, για την στήριξη των απόρων και με οικονομικό πρόβλημα οικογενειών της περιοχής.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, περιφερειακό τμήμα Πατρών παρακαλεί θερμά τους συμπολίτες μας, να συμβάλλουν στην προσπάθειά  του και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να προσφέρουν είδη διατροφής όπως κουτιά γάλα, λάδι, ζυμαρικά, ζάχαρη, όσπρια και γενικά  τρόφιμα μη ευπαθή.

Εθελοντές του Τμήματος  θα βρίσκονται στην είσοδο επιλεγμένων καταστημάτων σούπερ μάρκετ όπως (ΑΒ Βασιλόπουλος, LIDL Γοργοποτάμου, MAKRO) για την συλλογή των τροφίμων.

Επίσης όσοι δεν μπορούν να κάνουν την προσφορά τους στα καταστήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στα γραφεία του ΕΕΣ Πάτρας, στην οδό Καρόλου 8 και τις ώρες από 8.00 – 14.00. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2610277-833, 2610274-444, 2610620774 και 2610273955.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Πατρών εύχεται σε όλους Καλό και ευλογημένο Πάσχα και αναμένει τη συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου στην προσφορά αγαθών από το υστέρημα τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις