Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Φρένο στους πρόθυμους της «μπαχαλοποίησης»

Ν. Παπαδημάτος: Φρένο στους πρόθυμους τη...

Ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

«Παραδοσιακά οι δημοσκόποι έχουν τον τρόπο με το "είδος" των ερωτήσεων τους, που οδηγεί σε "συμφέρουσες" απαντήσεις, να αποτελούν το δεκανίκι του ΠΑ.ΣΟ.Κ, πολύ περισσότερο όταν διέρχεται κρίσιμες περιστάσεις», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Προσέξτε, δεν εκτίθενται, απλώς έχουν αριστοτεχνικούς τρόπους για να βάζουν πλάτη στα δύσκολα στους ευεργέτες τους.

Την ίδια προθυμία "εξυπηρέτησης" δείχνουν και σε κόμματα, όταν αυτά είναι ταγμένα να πλαγιοκοπήσουν τη "Νέα Δημοκρατία". Τίποτα δεν θα καταφέρουν στο τέλος. Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι η στόχευση αφορά στο "ψαλίδισμα" της προοπτικής να αναδειχθεί αυτοδύναμη η Ν.Δ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι ψηφοφόροι που διαχρονικά επιλέγουν τη Ν.Δ, παρά τις όποιες πικρίες, το πράττουν γιατί αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και της ιστορικής ευθύνης.»

Και διευκρινίζει στην τοποθέτησή του ο κ. Παπαδημάτος, με τακάτωθι:

«Ας είμαστε ρεαλιστές. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς, που έχει δικαιωθεί καταγγέλλοντας από την αρχή τα βάναυσα και ατελέσφορα οικονομικά μέτρα, διαθέτει την ισοδύναμη εναλλακτική λύση, για την αντιμετώπιση της κρίσης χωρίς να συσσωρευτούν άλλα οικονομικά δεινά στον τόπο και τους συμπατριώτες μας.

Υπ’αυτή την έννοια κάθε διεμβολισμός –δημοσκοπικά διογκούμενος- από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Π. Καμμένου θεωρείται αντικειμενικά άκαιρος, άγονος και επικίνδυνος. Ιδίως επικίνδυνος, γιατί απροκάλυπτα ο κ. Καμμένος εκφράζει την βούλησή του να συνεργασθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα για το αποτελείωμα της κοινωνικής συνοχής και την μπαχαλοποίηση του τόπου.

Ωστόσο, αισιοδοξώ. Καθ’ οδόν προς την κάλπη, οι Έλληνες θα επιλέξουν τη λογική και όχι την παραφροσύνη, τον ρεαλισμό και όχι τις ουτοπίες. Είμαι βέβαιος ότι η Ν.Δ θα αποτελέσει την συνετή επιλογή των πολιτών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις