Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Σε κατάσταση... απελπισίας τα στελέχη, απροθυμία συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο

ΠΑΣΟΚ Αχαϊας: Σε κατάσταση... απελπισίας...

Συζητείται η λύση των "επιστρατεύσεων"

Σε κατάσταση... απελπισίας βρίσκονται τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της αδυναμίας που προκύπτει στην συγκρότηση "αξιόμαχου" εκλογικού συνδυασμού στην Αχαϊα. Στο άλλοτε "κάστρο" του ΠΑΣΟΚ κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής και απ' ότι φαίνεται θα προκριθεί η λογική των "επιστρατεύσεων".

Μετά τις αρνήσεις της Δήμητρας Γεωργακοπούλου - Μπάστα, του Γιώργου Αθανασόπουλου και του Καθηγητή Παναγιώτη Γκούμα το τοπίο διαγράφεται ιδιαιτέρως ζοφερό. Έως ώρας, πέραν των δυο βουλευτών Κώστα Σπηλιόπουλου και Θανάση Παπαδόπουλου δεν υπάρχει καμία άλλη "κλειδωμένη" υποψηφιότητα. Κύκλοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ έλεγαν στο thebest.gr ότι πιθανό είναι υποψήφιος βουλευτής να είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν και η γιατρός Μαρία Τσουκαλά (Αίγιο) ενώ συζητείται και το όνομα του επίσης περιφερειακού συμβούλου Τρύφωνα Φωτόπουλου, όπως και του δικηγόρου Ιάσονα Φωτήλα.

Αρνητικοί στην προοπτική υποψηφιότητας εμφανίζονται ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετρόπουλος. Ήδη συζητείται η λύση των "επιστρατεύσεων" ώστε να δοθεί λύση στο αδιέξοδο, δοθείσης και της επιθυμίας του κεντρικού ΠΑΣΟΚ να κλείσει γρήγορα τα ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις