Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τριανταφυλλόπουλος: Το βράδυ θα ακουστούν όσα δεν λέγουν τα δυο μεγάλα κόμματα

Α. Τριανταφυλλόπουλος: Το βράδυ θα ακουσ...

Κάλεσμα συμμετοχής στην αποψινή εκδήλωση στην Πάτρα από τον βουλευτή της «Κοινωνικής Συμφωνίας»

Κάλεσμα συμμετοχής για την αποψινή πολιτική συγκέντρωση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στην Πάτρα, απευθύνει ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος. Όπως σημειώνει, μιλώντας στο thebest.gr, στην αποψινή εκδήλωση στις 20.00 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με κεντρικούς ομιλητές την πρόεδρο του κόμματος Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος Χάρη Καστανίδη, «θα ακουστούν όσα δεν λέγουν τα δυο μεγάλα κόμματα και τα κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Όπως τονίζει ο βουλευτής αυτά έχουν να κάνουν «με τον τρίτο δρόμο για την ανάπτυξη, το δρόμο των ισοδύναμων πολιτικών και οικονομικών μέτρων, που έχουν στόχο την προστασία των μη προνομιούχων Ελλήνων».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αποφασιστεί η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης, θα επισκεφθούν στις 2.30 το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, όπου θα έχουν συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδικαλιστικού Φορέα.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου και μια ώρα αργότερα θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου θα συναντηθούν με την διοίκηση του φορέα.

Στις 20.00 ξεκινά στον «Αστέρα» η κεντρική πολιτική εκδήλωση της «Κοινωνικής Συμφωνίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις