Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΟΤΕ: Δεν κλείνουν τα Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στην Πάτρα

ΟΤΕ: Δεν κλείνουν τα Κέντρα Τηλεφωνικής ...

Η παρεμπόδιση των εργαζομένων, που επιθυμούν να εργαστούν, αποτελεί μη νόμιμη ενέργεια

Σε συνέχεια αναφορών στον Τύπο σχετικά με φημολογούμενη διακοπή λειτουργίας των Κέντρων Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην Πάτρα, ο ΟΤΕ δηλώνει ότι:

-Τα κέντρα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, διευρύνοντας, μάλιστα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.Οι θέσεις εργασίας στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ στη Πάτρα δεν μειώνονται.

- Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ καμία πρόθεση διακοπής της λειτουργίας των Κέντρων Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στην Πάτρα.

- Tα κέντρα θα στελεχώνονται από μέλη της τοπικής κοινωνίας με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου και όχι προσωρινή απασχόληση.

- Σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας, ο ΟΤΕ παραμένει ανάμεσα στους ελάχιστους εργοδότες που προσφέρει περίπου 800 θέσεις εργασίας στα Κέντρα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης ανά την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Πάτρας.

Οι απαιτήσεις των πελατών για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις τηλεπικοινωνίες αυξάνονται συνεχώς. Η πλήρης κάλυψή τους καθιστά αναγκαία τη στελέχωση των Κέντρων Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η βελτιστοποίηση της λειτουργίας των τηλεφωνικών κέντρων καθιστά τον ΟΤΕ πιο αποδοτικό και πιο ανταγωνιστικό, προς όφελος των καταναλωτών, αλλά και των εργαζομένων του.

Ο ΟΤΕ σέβεται το δικαίωμα της διαμαρτυρίας. Η παρεμπόδιση όμως των εργαζομένων, που επιθυμούν να εργαστούν, αποτελεί μη νόμιμη ενέργεια. Τέτοιου είδους ενέργειες  διαταράσσουν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, δυσχεραίνουν τη διαδικασία αποκατάστασης τεχνικών προβλημάτων και επιβαρύνουν την τοπική κοινωνία.

Δυναμικά παρών στην Πάτρα μέσα από το σύνολο των δράσεών του, ο ΟΤΕ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της πόλης:

 

  • Η Πάτρα είναι η έδρα της Τεχνικής Περιφέρειας Νοτίου & Δυτικής Ελλάδας του ΟΤΕ, που περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας από την Ήπειρο έως την Πελοπόννησο.
  • Μόνο στην πόλη της Πάτρας ο ΟΤΕ απασχολεί συνολικά 404 εργαζομένους
  • Συνεισφέρει δυναμικά στην τοπική οικονομία.
  • Συνεισφέρει ενεργά στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης, μέσα από χορηγικές ενέργειες και δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις