Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει τους εργαζομένους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει τους ...

Καταγγέλλει τις "ανάλγητες συμπεριφορές της εργοδοσίας"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας αναφέρει τα εξής: "Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων κερδοφόρων επιχειρήσεων που επικαλούνται την κρίση για να εξαθλιώσουν τους εργαζόμενους, όπως η Frigoglass ABEE, επιβάλλοντας τριήμερη εργασία, οδηγώντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση το εργατικό της δυναμικό, που συνετέλεσε στο να είναι μία από της πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Επίσης, ο Όμιλος Εταιρειών «Solar Cells Hellas AE» και «Solteck ΑΕ» στη ΒΙΠΕ Πατρών, επιδοτούμενος Όμιλος από την Ε.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπου υποχρεούται να απασχολεί 283 εργαζόμενους, απασχολεί μόνο 96 εργαζόμενους, κάτω από την απειλή των απολύσεων και διαθεσιμότητων, όπου πραγματοποιεί συνεχώς.

Το Σωματείο της Frigoglass ABEE πρόκειται να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία στις 4/4/2012 καταγγέλλοντας την εκ περιτροπής εργασία, που αποφάσισε να επιβάλλει η εργοδοσία.

Το Σωματείο της Solar Cells Hellas ΑΕ προκήρυξε 48ωρη απεργία στις 2/4/2012 και 3/4/2012 ζητώντας την άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει τις ανάλγητες συμπεριφορές της εργοδοσίας, των κερδοφόρων εταιρειών και μαζί με τους εργαζόμενους στα Φωτοβολταϊκά και στη Frigoglass θα κλιμακώσει τους αγώνες και καλεί όλους τους φορείς να ξεσηκωθούν, γιατί η μία κερδοφόρα εταιρεία-βιομηχανία μετά την άλλη επικαλούνται την κρίση, γιατί γι’ αυτούς είναι η ευκαιρία που αναζητούσαν για να μειώσουν τις δαπάνες μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Αυτό είναι εγκληματικό απέναντι στους ίδιους τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους και για την αγορά της Πάτρας και την Αχαϊκή κοινωνία.

Δεν θα περάσει!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις