Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολλαπλάσιες φέτος οι ανάγκες των απόρων συμπολιτών μας

Πολλαπλάσιες φέτος οι ανάγκες των απόρων...

Τη Μεγάλη Δευτέρα ξεκινά η διανομή των Πασχαλινών αγαθών από την Τράπεζα Τροφίμων

Δύσκολο θα είναι το έργο του Κοινωνικού τομέα του Δήμου Πατρέων και της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών το φετινό Πάσχα που πλησιάζει καθώς οι ανάγκες συμπολιτών μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας θα είναι πολύ μεγαλύτερες.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, η Τράπεζα Τροφίμων, ένδυσης και παιχνιδιών του Δήμου και της Μητρόπολης θα ξεκινήσει από την Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου τη διανομή των Πασχαλινών αγαθών όπως κουλούρια, τσουρέκι και του παραδοσιακού οβελία στις καταγεγραμμένες άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη, οι οποίες φτάνουν περίπου τις 900.

Ωστόσο όπως εκτιμάται, αυτοί που θα προσέλθουν για να πάρουν τα εορταστικά αγαθά για το πασχαλινό τους τραπέζι, ενδέχεται να είναι πάνω από 1400 οικογένειες και μπορεί και περισσότεροι.

Πάντως ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμου Πατρέων και η Μητρόπολη Πατρών έχουν ήδη προβεί στην παραγγελία πάνω από 750 αρνιών ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και να μην φύγει κανένας παραπονεμένος. Την ίδια ώρα η Τράπεζα Τροφίμων αναμένει προσφορές σε τρόφιμα όπως γάλα, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, και είδη ρουχισμού και παιχνίδια από επιχειρήσεις της περιοχής και εύπορους συμπολίτες.

Επίσης για ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται πιθανότατα και τα γεύματα αγάπης για απόρους συμπολίτες και μοναχικά άτομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις