Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σειρά επαφών του Εμπορικού Συλλόγου για τα προβλήματα που προέκυψαν από το "λουκέτο" της Αχαϊκής

Σειρά επαφών του Εμπορικού Συλλόγου για ...

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συναντήθηκε με τον εκκαθαριστή της Τράπεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις σε προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το κλείσιμο της Αχαϊκής Τράπεζας. Στα πλαίσια αυτά χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Ε.&Ε..Σ.Π., στα γραφεία του συνάντηση της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής των μεριδιούχων με το Ινστιτούτο Καταναλωτών και το νομικό του τμήμα, προκειμένου να γίνει μια πρώτη προσέγγιση του θέματος.

Επίσης σήμερα αντιπροσωπεία του Ε.&Ε.Σ.Π. με τους κ.κ. Γ. Ρώρο, Ηλία Παυλίδη, Κ. Γεωργιόπουλο είχε συνάντηση με τον ειδικό εκκαθαριστή κ. Γιάννη Γιαννίκο, κατά τη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού,  εκφράστηκε η αγωνία χιλιάδων συναδέλφων που ακόμη δεν έχουν πρόσβαση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους με ότι αυτό συνεπάγεται διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του μήνα, επίσης μετέφεραν σειρά προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί με το κλείσιμο της Αχαϊκής Τράπεζας.

Ο κος Γιαννίκος διαβεβαίωσε ότι γίνεται το δυνατόν καλλίτερο προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στην Εθνική Τράπεζα κάτι που αναμένεται σύντομα. Επίσης δεσμεύτηκε να δώσει  απαντήσεις στα ερωτήματα που προέκυψαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις