Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Ανακοινώθηκαν από τον Δήμο

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

-Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της νότιας πλευράς της οδού Σαχτούρη, έμπροσθεν διατηρητέου κτιρίου επί της οδού Σαχτούρη 20-22, σε μήκος όσο η πρόσοψη του κτιρίου, περίπου 16,00 μ., για το χρονικό διάστημα από την 1/4/12 έως και την 30/4/12, για διευκόλυνση οικοδομικών εργασιών. Η θέση βρίσκεται μεταξύ των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου.

- Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Αχιλλέως, μεταξύ των οδών Διγενή Ακρίτα και Λαοδάμαντος, εκ περιτροπής (μισό – μισό), την 29/3/12 από 8:00 π.μ. – 10:00 π.μ., για εργασίες κλαδέματος υψηλών δένδρων με καλαθοφόρα οχήματα, από την Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

- Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Διγενή Ακρίτα, μεταξύ των οδών Αχιλλέως και Θέτιδος, εκ περιτροπής (μισό – μισό), την 29/3/12 από 12:00 μεσ. – 3:00 μ.μ., για εργασίες κλαδέματος υψηλών δένδρων με καλαθοφόρα οχήματα από την Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις