Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πατρινή υποδοχή στους πρώτους τουρίστες από το Λονδίνο στον Άραξο - Δείτε φωτό

Πατρινή υποδοχή στους πρώτους τουρίστες ...

Σήμερα έγινε η πρώτη πτήση της Ryanair στον Άραξο

Τους πρώτους επιβάτες της πτήσης της Ryanair από το Λονδίνο στον Άραξο, υποδέχθηκαν νωρίτερα στο αεροδρόμιο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας και του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας. Να σημειωθεί ότι η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει από σήμερα τακτικές πτήσεις από Λονδίνο στον Άραξο,  δυο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο, με πολύ χαμηλό κόστος στο εισιτήριο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Γιάννης Σταυρόπουλος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κοτοπούλης, όπως και το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κωνσταντίνος Πέττας, υποδέχθηκαν τους πρώτους 45 επιβάτες που κατέφθασαν με την πτήση, όπως και τα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας αλλά και το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Μάλιστα, είχαν στήσει και μπουφέ στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα.

Όπως αναφέρεται από  τον Σύλλογο Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, η έναρξη τακτικών πτήσεων της εταιρείας, αποτελεί ένα εξαιρετικής σημασίας  βήμα που σαν αποτέλεσμα θα έχει  την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Αράξου, γεγονός που θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τακτικά δρομολόγια θα γίνονται από τον επόμενο μήνα από και προς Μιλάνο Ιταλίας κάθε Δευτέρα και Παρασκευή ενώ από και προς Πάφο Κύπρου κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Flashstar.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά