Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Με επιτυχία τα σχολικά πρωταθλήματα σκάκι

Πάτρα:Με επιτυχία τα σχολικά πρωταθλήματα σκάκι

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετοχών

"Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το 24ο Ατομικό και το 10ο Ομαδικό Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα 2012, τα οποία διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, για τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου, στο πολυχώρο “Αρχοντικό της Ευτυχίας”, στη Μεσσάτιδα, σε ένα ηλιόλουστο περιβάλλον που ευχαρίστησε μαθητές και γονείς. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με 78 ομάδες στο Ομαδικό Πρωτάθλημα και 402 μαθητές και μαθήτριες στο Ατομικό Πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα και τις θέσεις προκρίσεων για τα Πανελλήνια Σχολικά θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης http://www.essp.gr/ ενώ παράλληλα – στην ίδια σελίδα ‐ θα ενημερωθείτε και για τη δυνατότητα συμμετοχής στο λεωφορείο της αποστολής για τη Χαλκιδική (όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πανελλήνια τελική φάση). Οι δηλώσεις συμμετοχής για την τελική φάση θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στο e‐mail της διοργάνωσης [email protected].

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σχολεία και τους γονείς που στήριξαν τη διοργάνωση, στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και στους χορηγούς μας, κάισσα, Θεραπευτική Αντίληψη και τέταρτο, που χωρίς τη συμβολή τους δε θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα".

Η Οργανωτική Επιτροπή

___________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις