Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Αχαϊκή

Πάτρα: Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητ...

Μέχρι να προκύψουν νεότερα από τη σημερινή συνάντηση του Ευάγγελου Φλωράτου με τον κ. Προβόπουλο

10. 44 Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους είναι οι εργαζόμενοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. Οι εργαζόμενοι παραμένουν από το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας περιμένοντας με αγωνία, τα αποτελέσματα της συνάντησης του Ευάγγελου Φλωράτου με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο.

Μιλώντας στο thebest.gr, o Δημήτρης Γκοτσόπουλος εκ των εργαζομένων της Αχαϊκής, τόνισε ότι οι υπάλληλοι της τράπεζας είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους, εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη από τη σημερινή συνάντηση στην Αθήνα.

«Θα πάμε μέχρι εκεί που δεν φτάνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκοτσόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε πως η μορφή δράσης των εργαζομένων θα καθοριστεί από τη Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις επαφές τους με τους τοπικούς φορείς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό τους. Στο πλαίσιο αυτό στις 11.45 οι εργαζόμενοι θα επισκεφθούν τον δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά στο Δημαρχείο.

8.46: Σε απόγνωση βρίσκονται οι 100 περίπου εργαζόμενοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ανεργία, αν δεν αποτραπεί  το κλείσιμο της Τράπεζας. Αυτή την ώρα βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας, στην Ακρωτηρίου, στον Γλαύκο, προκειμένου να μην επιτρέψουν την είσοδο του εκκαθαριστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις