Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος για την εκλογή Βενιζέλου

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος για την εκλογή Βενιζέλου

"Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και πέρα από κάθε αναμενόμενη πρόβλεψη", δηλώνει

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη του Ευάγγελου Βενιζέλου σε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Αχαΐας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και πέρα από κάθε αναμενόμενη πρόβλεψη.

Αυτό αποδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ κρατά τους ισχυρούς δεσμούς με τη λαϊκή του βάση. Οι χιλιάδες των μελών και φίλων του Κινήματός μας που προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν, θα συμβάλουν καθοριστικά στη διαδικασία ανάταξης, ανασυγκρότησης και στήριξης της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης και θα θεμελιώσουν μία νέα σχέση εμπιστοσύνης. Από σήμερα κιόλας μπορούμε να αρχίσουμε.

Ο δρόμος για την ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση τώρα αρχίζει πραγματικά και θα είναι μακρύς και δύσκολος. Είναι η στιγμή που ο τόπος χρειάζεται υπεύθυνη πολιτική ηγεσία, η οποία θα κοιτάξει πάνω απ’ όλα την πατρίδα. Αυτήν μπορεί να την εγγυηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σήκωσε και σηκώνει το βαρύ φορτίο των προσπαθειών για την ανόρθωση της χώρας.

Έχει αποδείξει ότι έχει τις ικανότητες, τις γνώσεις και τη γενναιότητα να παλεύει με τα δύσκολα. Για όλους όμως είναι η ώρα της ευθύνης, της ενότητας, της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης για μια δυνατή, ευρεία κοινωνική συμμαχία που θα οδηγήσει τη χώρα στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις