Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Γενικού Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Επίσκεψη Γενικού Επιθεωρητή Πυροσβεστικώ...

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Γενικό Επιθεωρητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο κ. Σωτήριο Γεωργακόπουλο δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση καλής συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι οι υπηρεσίες του αποκεντρωμένου Κράτους είναι πάντοτε πρόθυμες να συνδράμουν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες με όποιον τρόπο τους ζητηθεί. Επίσης, οι δύο πλευρές διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη αντιμετώπιση των πυρκαγιών το 2011, γεγονός που απέδωσαν και στη στενή συνεργασία μεταξύ Πυροσβεστικής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και στο αυξημένο αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν οι τοπικές κοινωνίες. Στο πνεύμα αυτό, εκφράστηκε η επιθυμία να στηριχθεί ο δασοπυροσβεστικός εθελοντισμός, ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου, καθώς έχει δώσει διαπιστευτήρια ότι αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο των πυροσβεστικών υπηρεσιών στη μάχη εναντίον των πυρκαγιών.

Τον κ. Γεωργακόπουλο συνόδευσαν στην επίσκεψη ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Δεσινιώτης και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Πυροσβεστικών Υπαλλήλων κ. Βασίλης Φερτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις