Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχ. Μπεκίρης: Η Άννα Διαμαντοπούλου έφυγε χωρίς να πει συγγνώμη

Μιχ. Μπεκίρης: Η Άννα Διαμαντοπούλου έφυ...

Πως σχολιάζει ο βουλευτής Αχαίας της ΝΔ την απάντηση για τα σχολικά βιβλία

Σχολεία χωρίς βιβλία οριστικά. Η  κα. Άννα Διαμαντοπούλου με την φυγή της από το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, χωρίς να ζητήσει έστω μία συγγνώμη από τους μαθητές, παραδέχτηκε τελικά ότι τα σχολεία και οι μαθητές θα μείνουν χωρίς βιβλία  την φετινή χρονιά. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Μιχάλη Μπεκίρη, η οποία συνεχίζει με τα εξής:

Την απάντηση αυτή έδωσε στον Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Υφυπουργό Μιχάλη Μπεκίρη, μετά από πολλές πιέσεις, ερωτήσεις και αναφορές που κατέθεσε στη  Βουλή προς την αρμόδια Υπουργό, ζητώντας την αποστολή όλων των βιβλίων στα σχολεία. Η κα Διαμαντοπούλου χωρίς ίχνος ντροπής  επιρρίπτει τις ευθύνες «σε  αδυναμία  αναδόχου να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς τον Ο.Ε.Δ..Β.»

Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως εξής:

«Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 5540/8-2-2012, την οποία κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Μ. Μπεκίρης σχετικά με την εκτύπωση και τη διανομή των σχολικών βιβλίων, σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

Η διανομή των βιβλίων στους προορισμούς όλης της χώρας, που προχωρούσε παράλληλα με την παραγωγή των βιβλίων που εκκρεμούσαν, έχει ολοκληρωθεί. Παλαιότερες εκκρεμότητες στην παραγωγή οφείλονταν σε αδυναμία αναδόχου να εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις προς τον Ο.Ε.Δ.Β., ζήτημα το οποίο είχε διευθετηθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες (σύμφωνα με τις συμβάσεις, η αθέτηση των όρων τους επιφέρει τις κατά νόμο κυρώσεις, οι οποίες και επεβλήθησαν).»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις